CitiZ Limousine Black

Код на продукта: D113-EUBKNE2-S

С новия си облик CitiZ продължава да доставя радост както на любителите на кафе Nespresso, така и на ценителите на красивия дизайн, като добавя нотка елегантност към ритуалите, свързани с пиенето на кафе по света.

  • NSZ
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK
Проверете наличността в бутици Nespresso

50% отстъпка  при покупката на 220 или повече капсули
или 
30% отстъпка при покупката на 100 или повече капсули

ВКЛЮЧВА КОМПЛЕКТ ОТ 7 КАПСУЛИ

С новия си облик CitiZ продължава да доставя радост, както на любителите на кафе Nespresso, така и на ценителите на красивия дизайн, като добавя щипка елегантност към ритуалите, свързани с пиенето на кафе по света.

Компактният дизайн, който е носител на престижната награда „Red Dot“, се вписва идеално във всяка градска кухня, без да заема много място. Удобните за ползване функции се управляват чрез два програмируеми бутона с автоматично спиране на приготвянето на кафе за напитките еспресо и кафе лунго, както и подвижна тава за оттичане за приготвяне на напитки в по-високи стъклени чаши. Високоефективната помпа с налягане 19 бара гарантира винаги кафе в стил бариста, като извлича максимално деликатния аромат и вкус от всяка капсула кафе и създава невероятно плътен каймак. Системата за бързо нагряване достига идеалната температура само за 25 секунди, а автоматичната функция за пестене на енергия изключва машината след 9 минути липса на активност, за да улесни още повече живота ви. Като запазват емблематичната си форма и удивителен блясък, интуитивните и удобни за ползване машини CitiZ превъплъщават опита на Nespresso да удовлетвори предпочитанията на всички любители на кафето.

(ЦЕНА С ВКЛЮЧЕН ДДС)

СПЕЦИФИКАЦИИ

Тегло: 3,3 кг
Подвижен резервоар за вода: 1 л
Капацитет на контейнера за използвани капсули: 11
Размери (Ш x Д x В): 13 x 37,2 x 27,7
Налягане: 19 бара
Ръчно поставяне и вадене на капсулите
Автоматично изключване на захранването след 9 минути
Сгъваема стойка за стъклени чаши за лате макиато

Изтеглете ръководството на машината

CitiZ Limousine Black