Вкус
По-хладният климат на високопланинските планини Aguadas в Колумбия означава, че кафето ферментира по-дълго. Класическият метод за обработка на измито кафе е сложен и отнема време, но тук изисква още повече умения. Master Origin Colombia измита арабика демонстрира как тези фермери от Aguadas са постигнали този любим колумбийски вкус на кафе чрез промяна на класическия процес на измиване. Те берат само узрелите плодове и внимателно извършват по-продължителна ферментация. Наградата е особено плодова, сладка чаша със сочна киселинност. Можете да доловите нотки на захаросани ябълки и червени горски плодове в това измито колумбийско кафе.
Най-добре сервирано кафе като
Mug 230 ml
Киселинност
Горчивина
Изпеченост
Текстура
Състав и алергени
ЪСТАВКИ И АЛЕРГЕНИ
10 капсули печено мляно кафе Colombia за система Nespresso Vertuo.
ПРОИЗХОД:
Colombia
Сорт: Arabica
СЪСТАВКИ
Печено мляно кафе.
ПРОИЗВЕДЕНО В ШВЕЙЦАРИЯ
Vertuo Master Origin
Colombia
Vertuo Master Origin
Разпознаваемите аромати на тези нови кафета не са свързани само със страните на произход, а и със специфичните методи на обработка на кафето, които прилагат местните фермери в тези региони.
Colombia
По-дългата ферментация на колумбийска арабика с високо отглеждане осигурява особено сочна и плодова, сладка чаша.
ПРОИЗХОД
Фермерите от FairTrade внимателно извършват по-дълга ферментация на голяма надморска височина. Открийте нотките захаросана ябълка и винени горски плодове, които процесът отключва.
ИЗПИЧАНЕ
Колумбийското кафе Aguadas в тази кафе капсула Vertuo е леко изпечено. Повечето от това Fair Trade кафе се изпича бързо и леко. Ние печем малка част от тези колумбийски кафеени зърна само малко по-дълго и по-дълбоко, за да добавим сложност в чашата.
Всички наши капсули Vertuo и Original вече са изработени от минимум 80% рециклиран алуминий.
Алуминият е най-добрия материал за запазване на свежестта и аромата на вашето кафе.
Капсулите Nespresso могат да се рециклират и наистина се рециклират чрез нашата програма за рециклиране.
На рециклираните капсули Nespresso се дава втори живот чрез създаване на нови продукти или приготвяне на компост.