РЕГИСТРИРАЙТЕ МАШИНАТА СИ ОНЛАЙН И ПОЛУЧЕТЕ КОД ЗА ОТСТЪПКА ОТ 40 ЛВ. ЗА СЛЕДВАЩА ПОКУПКА ОТ 50 ИЛИ ПОВЕЧЕ КАПСУЛИ

Ако сте закупили Nespresso машина от някой от нашите търговски партньори в периода от 01/11/2022 до 30/09/2023, регистрирайте се онлайн и ще получите промоционален код на стойност от 40 лв., които можете да използвате при следващата си покупка на 50 или повече капсули.

Партньори: Technopolis, Technomarket, Techmart, Tehnomix, Zora

NESPRESSO. What else?

 

Нуждаем се от серийния номер на машината и фискалния бон за извършената покупка.
Моля, сканирайте и качете фискалния бон. Моля, направете снимка на серийния номер на кафемашината си и го качете. Максималният размер на файла е 1 MB. Приемат се следните формати на файловете: PNG, JPEG, JPG, GIF, PDF.
Изберете…
Изберете…
Моля, уверете се, че следната информация е ясно видима във фискалния бон: модела на машината, датата на покупката, цената и търговеца.
Упълномощавам Nespresso, неговите представители и/или дистрибутори, да използват личните ми данни за изпращане на бъдещи маркетингови и промоционални съобщения чрез избрания от мен начин на комуникация. Приемам обработката на личните ми данни в рамките на ЗЗЛД. С натискането на бутона "Изпрати”, упълномощавам Nespresso да запази личните ми данни и да се свърже с мен, за да ми предостави кафе капсули Nespresso.