Вкус
Вкусът на ванилия се дължим на нежните, гладки латиноамерикански и африкански арабики – това е Barista Creations SWEET VANILLA. Кремообразният аромат на ванилия създава копринено кафе с гладка текстура.
Най-добре сервирано кафе като
Mug 230 ml
Киселинност
Горчивина
Изпеченост
Състав и алергени
10 Sweet Vanilla kapsula pržene i mlevene kafe za Nespresso Vertuo sistem.
POREKLO:
Brazil i Etiopija - Ostale
VRSTE KAFE: Arabika
MADE IN SWITZERLAND
Barista Creations
Sweet Vanilla
Barista Creations
Вдъхновени от креативността и опита на най-добрите баристи в света, тези кафета са създадени да ви помогнат да пресъздадете пълното разнообразие от рецепти за кафе у дома.
Sweet Vanilla
Насладете се на класическия аромат на кремообразна ванилия, тъй като той носи копринени нотки на бадеми и маслени бисквити към гладката арабика на базовата смес.
ПРОИЗХОД
Вкусът на ванилия се постига благодарение на нежните, гладки латиноамерикански и африкански арабики – това е Barista Creations SWEET VANILLA. Средно тъмното, бързо изпичане на бразилски зърна носи закръгленост и сладост, докато етиопското кафе във втория сплит внася деликатни аромати в сместа и добавя известен финес. Ние разделяме изпечените кафета в тази смес – тя развива кафените зърна, за да достави невероятно заоблено кафе с мека бисквитена нотка. Когато добавим кремообразния аромат на ванилия, той създава копринено кафе с гладка текстура – това е хубаво като пай.
ИЗПИЧАНЕ
Кафетата арабика в Barista Creations SWEET VANILLA са изпечени на части. Бразилският боб се пече средно тъмно и бързо, за да развие сладостта си. Второто разделяне придава на това кафе с аромат на Vertuo неговата кадифена текстура. Добавяме аромата ванилия след изпичането.
Всички наши капсули Vertuo и Original вече са изработени от минимум 80% рециклиран алуминий.
Алуминият е най-добрия материал за запазване на свежестта и аромата на вашето кафе.
Капсулите Nespresso могат да се рециклират и наистина се рециклират чрез нашата програма за рециклиране.
На рециклираните капсули Nespresso се дава втори живот чрез създаване на нови продукти или приготвяне на компост.