NESPRESSO VERTUO 

НЕЗАБРАВИМ ВКУС

 

VERTUO КАФЕТАТА

VERTUO МАШИНИ
 

 

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КАЧЕСТВО НА КАФЕТО

 

 

 

 

34 УНИКАЛНИ КАФЕ БЛЕНДА

 

Запознайте се с пълната нии гама от стилове кафе. Новите кафета Vertuo се предлагат в пет размера чаши, в три различни по размер капсули, защото без значение кой сте в този момент, вие винаги заслужавате най-доброто от всяка чаша. Изберете от широката гама от смеси, всяка със собствена интензивност и аромат. От късо еспресо, гладко gran lungo или mug чаша до по-голямаta чаша алт, ще искате да опитате всички!

 

 

 

 

 

 

 

 

ЩЕДЪР КАФЕ КАЙМАК

 

НОВОТО NESPRESSO VERTUO

Процесът на екстракция с Vertuo естествено създава копринена и гладка пяна, разкриваща свежите аромати на кафето. Ще откриете, че всяка капсула Vertuo има свой собствен характер – точно като вас. Открийте мекия вкус, пълното тяло и богатата пяна на всяка смес. Кое ще изберете?

 

 

 

 

 

 

КАКВО Е REVERSO?

 

Наливането на млякото първо и извличането на кафе отгоре ви позволява да се възползвате напълно от новата система Vertuo, което ви позволява да се насладите на разточителен резултат. Това, което го прави уникално: първо, тъй като кафето се извлича върху млякото, пяната се запазва. След това, когато кафето се излее върху млякото, кремът се образува, като придобива "млечен" вкус, което води до уникално гладко, изключително кафе.

 


 

 

 

 

Създайте любимото си кафе с Vertuo чрез иновативната комбинация от технологията Centrifusion™ и пълната гама кафета в различни размери на капсулите. Насладете се на вашата перфектна чаша кафе, покрита с копринена и щедра пяна, само с едно докосване.

 

 

ЛЕСНО И УДОБНО

СИСТЕМА С ЕДНО ДОКОСВАНЕ

Какво се добавя към една изключителна чаша кафе? Интелигентен процес, който се адаптира към всяка капсула, независимо от вашия стил на кафе. Светлината на машината Vertuo ви казва, че капсулата е разпозната автоматично и параметрите за приготвяне ще бъдат съответно коригирани.
Процесът на варене започва, за да създадете вашата чаша кафе. Коя е най-трудната част? Правейки го толкова просто. Изпитайте технологията с едно докосване и едно докосване до изключителни.

 

 

 

ИНТЕЛИГЕНТНА
СИСТЕМА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ

 

УНИКАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ CENTRIFUSION™

„Ето тайната: Vertuo е интелигентна система, която настройва параметрите на приготвяне на всяка кафеена капсула, за да извлече всяка капка вкус и отгоре с богата, гладка пяна.

Уникалният баркод на всяка капсула е свързан с автоматичен параметър за екстракция, който регулира потока и обема на водата, температурата, времето за инфузия и въртенето на капсулата.
Можете да приготвяте с прецизност любимия си стил кафе с лекота, всеки път."

 
 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Каква е разликата между Vertuo и Original?

Можете да правите еспресо в по-големи чаши с Vertuo
- от късо еспресо, гладко Gran Lungo, сладко кафе или по-голяма чаша Alto, покрито с гладка и обилна пяна. Зад кулисите технологията използва нежна екстракция Centrifusion™, като разпознава всяка капсула и съответно адаптира параметрите, за да създаде вашия перфектен стил кафе. 
С Original можете също да се насладите на същия мек, автентичен вкус на вашето кафе
- от ристрето, еспресо, лунго до американо и млечни рецепти. Original машините използват система за екстракция с високо налягане от 19 бара, за да освободят свежите аромати от всяка капсула.

Опитайте да приготвите различни рецепти за кафе и мляко, капучино или лате, като използвате Aeroccino или вградената система с едно докосване.

С какво Vertuo се различава от другите кафета, като филтърно или разтворимо?

Можете да приготвите прецизно вашето малко или голямо кафе с щедър и копринен каймак. Всяка машина Vertuo използва разпознаване на баркода на капсулата и система за извличане, за да създаде вашето кафе изживяване. Уникалният баркод на всяка капсула регулира потока и обема на водата, температурата, времето за инфузия и въртенето на капсулата, за да направи най-добрата част от вашето кафе изживяване - вашето перфектно кафе, всеки път.

Мога ли да рециклирам капсулата Vertuo?
Всички капсули Nespresso са направени от алуминий и могат да бъдат рециклирани. Занесете използваните си капсули в един от нашите бутици Nespresso или център за събиране на отпадъци. Като добавите рециклиране на капсули към ритуала си с кафе, кафето ви не само ще има добър вкус, но и ще се чувствате добре.
Колко кофеин има в капсулите Nespresso?
Различни научни изследвания показват, че приемът на 300 до 400 mg кофеин от всички източници на ден за нормално здраво възрастно население не причинява никакви неблагоприятни ефекти върху здравето.
Изразено в чаши, това означава, че 300-400 mg кофеин обикновено представлява 4-5 чаши кафе Nespresso Original или 2 до 5 чаши кафе за кафета Vertuo, което може да варира в зависимост от сместа.
Официалните препоръки за бременни и кърмачки обаче са, четрябва да:
- намалят приема си до 200-300 mg кофеин на ден,
- еквивалента на 3 до 4 чаши кафе Nespresso Original на ден, 1 до 4 чаши за кафета Vertuo.
Какви са предложените от Nespresso рецепти за кафе рецепти с лед?
Нашите експерти разработиха старателно подбрана рецепта, която идеално хармонизира крайната напитка, която освежава и развива своите аромати. Тази рецепта е лесна за приготвяне и съществува в два варианта, черно или с мляко.
- черно: 90г кубчета лед + 40мл кафе + 90мл студена вода
- с мляко: 90 г кубчета лед + 40 мл кафе + 90 мл студена млечна пяна
Моля, имайте предвид, че спазването на точните пропорции ще ви осигури оптимален резултат.
Изберете предпочитаното от вас еспресо и го опитайте като студено кафе.
Каква е разликата между кафе на зърна и кафе черешата?
Кафената череша е плодът на кафееното дърво, докато кафееното зърно е вътре в кафеената череша, която ще бъде изпечена и смляна и ще попадне в чашата ви.
Какво е идеалното приготвяне на кафе?
Кафето е много универсална напитка, която може да се пие и приготвя по много начини. Nespresso ви предлага машина и кафе, за да ви даде перфектна чаша кафе, всеки път. В зависимост от сместа, която изберете, можете да имате много силно италианско като еспресо или по-голямо гладко кафе до кафе с вкус на шоколад.
Всички кафета Nespresso ли са подходящи за рецепти с мляко?
Да, разбира се, зависи какво търсите. Например: Kazaar и Dharkan са кафета, които ще запазят своя изпечен характер в контраст с по-леките кафета като Volluto например, които се развиват повече под влиянието на млякото. Интензивните кафета могат да запазят своята печена, опушена и приятна горчивина, дори с добавяне на мляко в рецептите. По-светлите кафета, от друга страна, ще развият нотки на карамел/бисквити, когато се пият с мляко. За сладки изживявания можете да реализирате креативни рецепти, които ще намерите в най-добрите кафе творения.