Nicaragua

Espresso 40ml
Код на продукта: 7723.01
Barkod: 5
Isbn: Балансирано

СЛАДКО И ХАРМОНИЧНО

Интензитет
5
0,00 лв.
1,13 лв.
1,13 лв.
Спестявате: 0,00 лв.
Информирайте ме за отстъпки
Продава се на опаковки от по 10 капсули всяка на цена 11,30 лв. .
  • NSZ
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
110
120
130
140
150
160
170
180
190
200
210
220
230
240
250
260
270
280
290
300
310
320
330
340
350
360
370
380
390
400
410
420
430
440
450
460
470
480
490
500
510
520
530
540
550
560
570
580
590
600
610
620
630
640
650
660
670
680
690
700
710
720
730
740
750
760
770
780
790
800
810
820
830
840
850
860
870
880
890
900
910
920
930
940
950
960
970
980
990
1000
OK
Количество: 1 PCS
2
1
Продава се на опаковки от по 10 капсули всяка на цена 11,30 лв. .

 

Ако методът на обработка „Black Honey“ беше лесен начин за получаване на нектарно кафе, всеки щеше да се захваща с него. Смелчаците, които дръзват, обаче са много малко. Процесът се използва рядко, защото изисква прецизно наблюдение. Nicaragua с „Black-Honey“ Арабика от серията Master Origin съдържа именно такова кафе. Благодарение на това никарагуанската Арабика придобива гладка медена текстура и сладки зърнени нотки.

Горчивина
⚫⚫⚪⚪⚪
Киселинност
⚫⚫⚪⚪⚪
Текстура
⚫⚫⚪⚪⚪
Изпеченост
⚫⚫⚪⚪⚪
Ароматен профил
Балансиран
Ароматни нотки
Зърнени
Размер на чашата
Espresso 40ml Espresso 40ml
Размер на чашата
Lungo 110ml Lungo 110ml
Nicaragua

СЛАДКО И ХАРМОНИЧНО КАФЕ
Ако методът на обработка „Black Honey“ беше лесен начин за получаване на нектарно кафе, всеки щеше да се захваща с него. Смелчаците, които дръзват, обаче са много малко. Процесът се използва рядко, защото изисква прецизно наблюдение. Nicaragua с „Black-Honey“ Арабика от серията Master Origin съдържа именно такова кафе. Благодарение на това, никарагуанската Арабика придобива гладка медена текстура и сладки зърнени нотки.

ПРОИЗХОД
При обработката, външната месеста част на кафеената череша на тази Арабика се премахва и кафеените зърна се разстилат в тънък слой, за да изсъхнат. Процесът е почти същият като при естествения метод на обработка, с единствената разлика, че тук почти целият слузест слой, обгръщащ зърното, се оставя. Ежедневно и старателно фермерите почистват, обръщат и размесват тези изключително лепкави зърна, за да е сигурно, че само хубавите вкусове ще се разгърнат. По време на сушенето естествените плодови захари достигат дълбоко в сърцето на зърната. Процесът се нарича „Black Honey“ – сатенената сладост, която се получава, е наградата за решилите да положат нужните допълнителни усилия и да се усъвършенстват в този процес.

ИЗПИЧАНЕ
Балансът в съчетанието от никарагуанските кафета в Nicaragua от серията Master Origin се дължи на разделното им и малко по-кратко изпичане на средна температура.

АРОМАТЕН ПРОФИЛ
Nicaragua с „Black-Honey“ Арабика от серията Master Origin е нектарно кафе със сатененогладка текстура и стоплящи сърцето сладки зърнени нотки. Характерната му сладост се дължи на редкия по рода си процес на обработка „Black Honey“.

СЪСТАВКИ И АЛЕРГЕНИ
10 капсули печено мляно кафе Nicaragua с „Black Honey“ Арабика за система Nespresso.

СЪСТАВКИ
Печено мляно кафе.

НЕТО ТЕГЛО (ЗА 10 КАПСУЛИ)
50 г

ПРОИЗВЕДЕНО В ШВЕЙЦАРИЯ

МОЖЕ ДА ХАРЕСАТЕ ОЩЕ

Sačuvano u omiljne
БАЛАНСИРАНО И НЕЖНО
Цена 1,09 лв.
Продава се на опаковки от по 10 капсули всяка на цена 10,90 лв. .
Размер
0
10
20
30
40
50
60
70
80
90
100
150
200
250
300
350
400
450
500
1000
OK