ORIGINAL, КЛАСИЧЕСКО
ЕСПРЕСО ИЗЖИВЯВАНЕ

 

КАФЕТАТА ORIGINAL

ТЕХНОЛОГИЯТА ORIGINAL
 

 

 

РАЗНООБРАЗИЕ ОТ КАФЕТА

29 КАФЕ КАПСУЛИ

Насладете се на автентично кафе изживяване. 29-те капсули кафе се предлагат в три размера дължини на кафето, които съдържат фино кафе, добито по устойчив начин от земи за отглеждане на кафе по целия свят.

 

Изберете от широката гама кафе блендове, всека със свой индивидуален характер и интензивност, за да направите от по-малки чаши Ристрето и Еспресо, до по-големи Лунго, Американо, както и млечни рецепти.

 

Научете повече за кафетата от линията Original

 

 

 

 

 

 

 

 

ПЛЪТЕН КАЙМАК

АВТЕНТИЧЕН ХАРАКТЕР НА КАФЕ

Отдайте се на кремообразния и плътен каймак на кафе Nespresso. Всяко кафе е покрито с гъст крем, запазващ специфичните аромати на всяка кафе смес.

 

Знаете ли, че няма две еднакви Original капсули? Открийте кое е любимото ви изживяване с автентично кафе.

Научете повече за кафетата от линията Original

 

 

Насладете се на богата гама от кафе аромати и блендове,
покрити с плътен каймак от линията Original,
която ще отговори на вашите еспресо предпочитания.
Независимо дали предпочитате малки или големи, силни или безкофеинови,
кажете здравей на вашето автентично еспресо изживяване.

 СИСТЕМА ЗА ЕКСТРАКЦИЯ ПОД НАЛЯГАНЕ

 

ЛЕСНО ПРИГОТВЯНЕ

 

Предпочитате малка или по-голяма чаша кафе? Можете да имате най-доброто от двата свята, като лесно приготвяте кафета за вашите еспресо изживявания, включително Ristretto, Espresso, Lungo кафе или американо, капучино, лате или ледени рецепти.

 

Тайната се крие в екстракцията с високо налягане от 19 бара, която освобождава свежите аромати и богатите вкусове на кафе от всяка капсула. Чаша след чаша. С едно натискане на бутона.

 

Открийте машините Original

 

 

 

ПО ВАШ ВКУС

 

БОГАТА КОЛЕКЦИЯ РЕЦЕПТИ ЗА КАФЕ

Всички кафета Nespresso се смесват прекрасно с мляко. Дори кафетата с по-деликатен и  нюансиран характер развиват изненадващи нови измерения, когато се комбинират с мляко, млечна пяна или сметана. Това създава почти безкрайна палитра от вкусови вариации. 

В зависимост от кафето, което използвате, приготвено като капучино или лате макиато може да развие много различни съмбазняващи вкусове.
 

 

 

 
ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ
Каква е разликата между Vertuo и Original?
Можете да правите еспресо в по-големи чаши с Vertuo
- от късо еспресо, гладко Gran Lungo, сладко кафе или по-голяма чаша Alto, покрито с гладък и разкошен каймак. Зад кулисите технологията използва нежна екстракция с технологията Centrifusion™, като разпознава всяка капсула и съответно адаптира параметрите, за да създаде вашия перфектен стил на кафе. С Original можете също да се насладите на същия мек, автентичен вкус на вашето кафе
- от ристрето, еспресо, лунго до американо и млечни рецепти. Original машините използват система за екстракция с високо налягане от 19 бара, за да освободят свежите аромати от всяка капсула.
Опитайте да приготвите различни рецепти за кафе и мляко, капучино или лате, като използвате Aeroccino или вградената система с едно докосване.
Мога ли да рециклирам капсулата си?
Всички капсули Nespresso са направени от алуминий и могат да бъдат рециклирани. Занесете използваните си капсули в най-близкия бутик на Nespresso. Като добавите рециклирането на капсулите към ритуала си с кафе, кафето ви не само ще има добър вкус, но и ще се чувствате добре.
Какво има в една капсула?
Всяка капсула съдържа висококачествено, специално подбрано смляно кафе от земи, в които се отглежда кафе по целия свят. Започваме с избора и брането на най-качествените зърна. Това е всичко благодарение на нашите партньори. Ние работим със 70 000 фермери, които са ангажирани, както и ние, да култивираме тези редки зърна. Изберете от голямото разнообразие от капсули, всяка със свой отличителен характер и аромат.
Защо перфектното кафе не е нещо, което може да бъде оставено на случайността?
Нищо не е по-важно за нас от това да ви доставяме насладата отсъщото висококачествено кафе всеки път. От зърното до вашата чаша, качеството и устойчивостта на вашето кафе са в основата на това кои сме ние. Нашият ангажимент към вас е да гарантираме, че можете да се насладите на кафе с най-високо възможно качество, без да предприемате преки пътища. Ние работим по нашата програма за устойчиво качество AAA с Rainforest Alliance от 2003 г., за да сме сигурни, че получаваме вашата идеална чаша кафе точно както трябва.
Какви вкусове Nespresso капсули се предлагат?
Всеки Nespresso вкус е различен. Силни или гладки, хрупкави или кремообразни, пълноцветна палитра.
Колко кофеин има в капсулите Nespresso?
Различни научни изследвания показват, че приемът на 300 до 400 mg кофеин от всички източници на ден за нормално здраво възрастно население не причинява никакви неблагоприятни ефекти върху здравето.
Изразено в чаши, това означава, че 300-400 mg кофеин обикновено представлява 4-5 чаши кафе Nespresso Original или 2 до 5 чаши кафе за кафета Vertuo, което може да варира в зависимост от сместа.
Официалните препоръки за бременни и кърмачки обаче са, четрябва да:
- намалят приема си до 200-300 mg кофеин на ден,
- еквивалента на 3 до 4 чаши кафе Nespresso Original на ден, 1 до 4 чаши за кафета Vertuo.
Всички кафета Nespresso ли са подходящи за рецепти с мляко?
Да, разбира се, зависи какво търсите. Например: Kazaar и Dharkan са кафета, които ще запазят своя изпечен характер в контраст с по-леките кафета като Volluto например, които се развиват повече под влиянието на млякото. Интензивните кафета имат уникалната способност да запазят своята печена, опушена и приятна горчивина, дори и с добавяне на мляко в рецептите. По-светлите кафета, от друга страна, ще развият нотки на карамел/бисквити, когато се пият с мляко. За сладки изживявания можете да приготвите креативни рецепти, с които ще намерите най-добрите кафе творения.
Каква е разликата между кафе на зърна и кафе череша?
Кафената череша е плодът на кафееното дърво, докато кафееното зърно е вътре в кафеената череша, която ще бъде изпечена и смляна и ще попадне в чашата ви.
Какво е съвършеното приготвяне на кафе?
Кафето е много универсална напитка, която може да се пие и приготвя по много начини. Nespresso ви предлага машина и кафе, за да ви даде перфектна чаша кафе, всеки път. В зависимост от сместа, която изберете, можете да имате много силно италианско кафе като еспресо или по-голямо гладко кафе до кафе с вкус на шоколад.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ NESPRESSO
С ЛИНИЯТА ORIGINAL