Промоция Св. Валентин

Организатор на промоцията е ЕСЕФ1 Кофи ЕООД с ЕИК 205701199. В периода от 09.02.2024 г. до 18.02.2024 г. на базата на закупуването на кафе капсули, клиентът има възможност да закупи определен продукт при следните условия:

 

При закупуване на минимум 5 опаковки кафе (т.е. 6 опаковки, ако са закупени капсули за кафе Carafe) от което и да е кафе, от която и да е линия Original или Vertuo, можете да получите 30% отстъпка при закупуването на един от следните продукти от категорията:

 

- Всяко устройство за мляко Aeroccino

- Всички аксесоари, продукти от асортимента, които не са кафемашини и капсули: сладки, диспенсъри, чаши и други.

 

Кафе капсулите могат да се комбинират, а в случай на комбиниране на капсули Carafe от линията Vertuo, условието за посочената отстъпка е закупуването на минимум 6 опаковки кафе.

Отстъпката се предоставя и може да бъде приложена само в момента на закупуване на съответния брой капсули. Капсулите могат да се комбинират. Наличностите на продуктите са ограничени.

 

Отстъпката се предоставя и може да бъде приложена само в момента на закупуване на съответния брой капсули. Капсулите за кафе могат да се комбинират. Количествата са ограничени.

 

В промоцията не участват комплекти, съдържащи повече от 10 капсули и отстъпката не може да бъде получена при закупуването на тези пакети.

 

- Промоцията е валидна за покупки, направени по следните начини:

  • Чрез Център за обслужване на клиенти на 0800 90091 (безплатна линия) всеки работен ден от 9 ч. до 17 ч.
  • На www.nespresso.bg от 09.02.2024 от 00:01 ч. до 18.02.2024 до 23:59 ч.
  • В бутици Nespresso в Парадайс Център и Сердика Център от 09.02.2024 до 18.02.2024.

 

 

За да може клиентът да използва посочената отстъпка, той трябва да бъде регистриран в клиентската база на Nespresso или да се регистрира в същата при извършване на покупката. За да бъде регистриран в клиентската база, клиентът предоставя личните си данни, както и писмено съгласие за обработката им от Организатора на промоцията.

 

Настоящата промоция не може да се комбинира с други текущи промоции и отстъпки на Nespresso. Наличността на продуктите е ограничена.

 

Отстъпката се изчислява при подаване на поръчката, което води до задължение за плащане или плащане на касата. Отстъпката не се изплаща в брой. Купувачът може да използва посоченото предимство по време на промоцията 3 пъти, независимо от канала за продажба.

Организаторът си запазва правото по всяко време да промени условията на тази промоция или да я отмени. Промяната или отмяната влизат в сила от момента на публичното им обявяване на www.nespresso.bg.

 

Подобни статии