Уважаеми клиенти, поради технически причини са възможни забавяния на доставките. Извиняваме се за неудобството.

Aeroccino - promo

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

- Организатор на промоцията е ЕСЕФ1 КОФИ ЕООД с ЕИК 205701199;

- Промоцията стартира на 11.07.2024г. и е валидна до 10.08.2024г.  включително.

-  Промоцията е валидна за покупки, направени по следния начин:

  • Чрез Център за обслужване на клиенти на 0800 90091 (безплатна линия) всеки работен ден от 9ч до 17ч.
  • На www.nespresso.bg от 00:01ч  на 11.07.2024г. до 23:59ч  на 10.08.2024г.
  • В бутици Nespresso в Парадайс Център, гр. София, бул. Черни връх 100 и Сердика Център, гр. София, бул. Ситняково 48.

-  При покупка на минимум 50 капсули Nespresso, с изключение на опаковки с повече от 10 капсули на една касова бележка, се предоставя 30% отстъпка от продажната цена на определени уреди за разпенване на мляко: Aeroccino 3 или Aeroccino4 .

-  При покупка на минимум 100 капсули Nespresso, с изключение на опаковки с повече от 10 капсули на една касова бележка, се предоставя 40% отстъпка от продажната цена на определени уреди за разпенване на мляко: Aeroccino 3 или Aeroccino 4

-  При покупка на минимум 150 капсули Nespresso, с изключение на опаковки с повече от 10 капсули на една касова бележка, се предоставя 50% отстъпка от продажната цена на определени уреди за разпенване на мляко: Aeroccino 3 или Aeroccino4 .

Условията на промоцията могат да бъдат постигнати чрез комбиниране на всички видове капсули, тези от линията Original и тези от линията Vertuo.

- Промоцията важи за всички налични в момента уреди за разпенване на мляко.. Количествата са ограничени.

- За да може клиентът да използва посочената отстъпка, той трябва да бъде регистриран в клиентската база на Nespresso или да се регистрира в същата при извършване на покупката

 За да бъде регистриран в клиентската база, клиентът предоставя своите лични данни, както и писмено съгласие за обработката им от Организатора на промоцията.

-Предоставената отстъпка може да се приложи само при закупуване на съответния брой капсули. - Отстъпката може да се приложи за максимум 3 продукта на клиент, независимо от канала на продажба.

- Тази промоция не може да се комбинира с други текущи промоции и отстъпки на Nespresso.

- Отстъпката не се заплаща в брой.

-Организаторът си запазва правото по всяко време да промени условията за тази промоция или да отмени промоцията. Промяната или отмяната влизат в сила от момента на публичното им обявяване на www.nespresso.bg и бутици Nespresso.

Подобни статии