Chilled Maple Pecan Oat Latte

 

СЪСТАВКИ:

  • Кленов сироп - 15 мл
  • Бариста овесено мляко - 220 мл
  • Неспресо кубчета лед - 8 броя
  • Шам-фъстък – 5 г
  • Maple Pecan Coffee - 1 капсула
  • Пекан орех – 2 броя

 

НЕКА ДА ГО ПРИГОТВИМ:

  • Направете 80 мл Barista Creations Maple Pecan капсула в отделна чаша, като използвате режим „Coffee Creations“ на вашия Vertuo Next или Vertuo Pop уред (натиснете два пъти бутона за кафе, цветът ще се смени на тюркоазено и екстракцията ще започне).
  • Във вашата Vertuo Alto чаша сложете 8 кубчета лед (240 г), добавете 10 мл кленов сироп, след това 120 мл Бариста овесено мляко.
  • В Aeroccino налейте 100 мл Бариста овесено мляко и натиснете бутона за студена пяна (Cold Foam Mode).
  • Първо сипете млечната пяна в чашата, след това внимателно добавете кафето отгоре.
  • Накрая добавете няколко нарязани пекан ореха и залейте с малко кленов сироп.

Може да ви потрябва: