Chilled Maple Pecan Oat Latte


СЪСТАВКИ:
- Кленов сироп - 15 мл
- Бариста овесено мляко - 220 мл
- Неспресо кубчета лед - 8 броя
- Шам-фъстък – 5 г
- Maple Pecan Coffee - 1 капсула
- Пекан орех – 2 броя
НЕКА ДА ГО ПРИГОТВИМ:
- Направете 80 мл Barista Creations Maple Pecan капсула в отделна чаша, като използвате режим „Coffee Creations“ на вашия Vertuo Next или Vertuo Pop уред (натиснете два пъти бутона за кафе, цветът ще се смени на тюркоазено и екстракцията ще започне).
- Във вашата Vertuo Alto чаша сложете 8 кубчета лед (240 г), добавете 10 мл кленов сироп, след това 120 мл Бариста овесено мляко.
- В Aeroccino налейте 100 мл Бариста овесено мляко и натиснете бутона за студена пяна (Cold Foam Mode).
- Първо сипете млечната пяна в чашата, след това внимателно добавете кафето отгоре.
- Накрая добавете няколко нарязани пекан ореха и залейте с малко кленов сироп.