Cinnamon Cloud Latte| Vertuo

 

СЪСТАВКИ:

  • Сироп от фурми: 10 мл
  • VL Cinnamon & Tamarind Coffee: 1 капсула
  • Мляко 1.5%: 100 мл
  • Сметана
  • Смляна канела, канелена пръчка

 

НЕКА ДА ГО ПРИГОТВИМ:

  • Пригответе 120 мл топла млечна пяна във Вашето Aeroccino.
  • Сипете 10 мл сироп от фурми в чаша от празничната ни колекция и пригответе 80 мл VL Cinnamon and Candied Tamarind кафе (метод за рецепти – натиснете бутона за кафе два пъти, цветът на индикатора ще се промени в тюркоазен, екстракцията ще започне).
  • Сипете топлата млечна пяна върху кафето и завършете с бита сметана.
  • Поръсете с малко мляна канела върху сметаната и добавете една канелена пръчка.

 

Може да ви потрябва: