Автентично кафе изживяване
Открийте Nespresso и с натискането на един бутон получавате кафе от класа. Насладете се на различните ни кафета от трите семейства „гурме“ аромати – наситени, балансирани и плодови/цветни.
LIMITED EDITION


Miami
Разходете се по улиците на Маями и ще се разминете с десетки вентанитас. Тези "малки прозорчета" са илюминатори към Куба; миниатюрни кафенета, в които се предлагат малки хапки и кафе - късото Cafecito или по-дългото Colado за споделяне. Градът е смесица от традиции и еспресото на World Explorations Miami е бленд от кафета Арабика и Робуста. Карибската Арабика се присъединява към латиноамериканските кафета, запечатвайки автентичността на тази архетипна чаша в кубински стил.
Късото, тъмно разделно изпичане и финото смилане помагат да се почувства кубинското кафене на всеки Вентанита. Винаги подсладено с поръска от кафява захар, това кафе е толкова живо, колкото и контекстът, в който се консумира. Докато американците си носят дългото кафе със себе си, Маями отразява силното си латиноамериканско влияние: кафето е късо и споделено. Интензивно, с гъст каймак, силно изпеченото кафе изисква кафява захар, за да смекчи горчивите нотки. Насладете се на кафето си с кафява захар и хора, защото в Маями кафето е начин да бъдете заедно.


Nicaragua La Cumplida Refinada
Nespresso представя Master Origin Nicaragua La Cumplida Refinada, кафе от Никарагуа, включващо техника на ферментация, като част от легендарната гама Master Origins.
Reviving Origins


Amaha awe Uganda
WORLD EXPLORATIONS


Buenos Aires Lungo
Buenos Aires Lungo смесва нежно печена колумбийска арабика с угандийска робуста, за да достави нотки сладки пуканки. Млечният характер на това кафе е почит към любовта на града към кадифените дълги кафета.


Istanbul
Плътният, кадифен характер на World Explorations Istanbul Espresso е модерен почит към древния традиционен турски метод за приготвяне на кафе – в прекрасно месингово или медно джезве с дълга дръжка. Вкусът на тази най-стара традиция за приготвяне на кафе се чества от етиопските зърна арабика на сместа – кафе, старо като времето. Индийската Робуста разказва историята за това как кафето за първи път избягало и излязло от Африка. Тези кафета се обединяват, за да създадат удивително сложен профил – както на горчивина, така и на киселинност, див плодов вкус и печени нотки.
Кафе, толкова еклектично и същевременно хармонично като суматохата на дейностите в най-ранните кафенета в света, открити в този космополитен град на отминалата Османска империя. Толкова динамичен, колкото и историята за кафето на този кръстопът на древните търговски пътища преди векове.
Тази красиво наситена чаша кафе има нужда от само едно – съчетаването й с плътно сладкия вкус на локум.


Paris
Много може да се говори за красотата на традиционните парижки кафенета, но е факт, всички са категорични, че Градът на светлините има уникална неподражаема култура на пиене на кафе. World Explorations Paris Espresso е онова ароматно кафе, което пиете в класическо парижко кафене, адаптирано към съвременните вкусове. Традиционно тъмно изпечена, за да омекоти суровите нотки на плътната робуста, тази смес е с по-деликатни меки нотки. Този бленд обединява леко изпечена арабика с нотка на висококачествена робуста, за да ви достави комплексно кафе изживяване, плътно с деликатен горчив вкус и фина цитрусова киселинност, подсладени от меки бисквитени малцови нотки.
Специално създаден за еспресо или лунго, World Explorations Paris е вкус за всеки редовен клиент на кафене. Ако тази чаша седеше срещу вас на масата, щеше да е съвършения събеседник — всичко в това World Explorations кафе е свързано с атмосферата, която създава. Завършете изживяването, като се насладите на кафето си с резен тартин или добавете топло мляко и потопете в него прясно изпечен кроасан.


Rio de Janeiro
Когато сте най-големият световен производител на кафе, вие се гордеете с продукта си. World Explorations Rio de Janeiro Espresso е творческата интерпретация на нашите експерти на бразилското cafezinho, смес от изцяло бразилска арабика, почитаща наследството на страната.
Вкусовете на кафето варират в тази обширна страна и сложността на нашата смес отразява това. Събрахме кафе от района Серадо, щата Еспирито Санто и известния натурален сорт Бурбон от Минас Жерайс. Поклон към някои от най-добрите региони на отглеждане в Бразилия, емблематичен метод на обработка и добре известно разнообразие.
В тази чаша кафе орех, сандалово дърво и билкови нотки на розмарин и мащерка улавят страстта и духа, които се крият зад двете кафета, cafezinho и carioca в Рио де Жанейро.
Тъмното печене на това еспресо и неговият наситен, горчив, изпечен характер приканват щедро добавяне на захар или дори изтеглянето към по-дълга, по-гладка чаша (à la carioca) със същия обем гореща вода като кафето.


Shanghai Lungo
World Explorations Shanghai Lungo е кадифена плодова комбинация от арабики от четири различни произхода, които представят разнообразния вкус на съвременен град като Шанхай.
Ispirazione Italiana


Ispirazione Napoli
Ispirazione Palermo Kazaar - Палермо ни вдъхнови за бавен и тъмен стил на изпичане, в съчетание с високо съдържание на Робуста - отличителните белези на този южен град. Под влияние на африканските и арабските традиции, мултикултурният Палермо ни накара да мечтаем.
Master Origins


Ethiopia
Най-доброто от Арабиката на Етиопия – неустоими, съблазняващи аромати. Кафето носи аромат на портокалов цвят, но пищните му конфитюрени нотки се дължат на изсушената на слънце Арабика в капсулата Ethiopia със сухо обработена Арабика от серията Master Origin. Непрекъснатото обръщане на кафеените плодове, за да могат да се изсушат равномерно, изисква старателни грижи. А фермерите в Етиопия са използвали този метод по-дълго от когото и да било.


Indonesia
Кафето Indonesia с „wet-hulled“ Арабика от серията Master Origin е истинска надпревара с дъждовете. Заради влажния климат фермерите в Суматра използват мокър метод на белене на зърната. При него пергаментовата обвивка се премахва, докато кафето е меко и влажно, защото обелените зърна се сушат по-бързо. Този метод е местен феномен, благодарение на който се получава класическият индонезийски вкус – кадифен и плътен, с буен аромат и нотки на изсушен тютюн.


Nicaragua
Ако методът на обработка „Black Honey“ беше лесен начин за получаване на нектарно кафе, всеки щеше да се захваща с него. Смелчаците, които дръзват, обаче са много малко. Процесът се използва рядко, защото изисква прецизно наблюдение. Nicaragua с „Black-Honey“ Арабика от серията Master Origin съдържа именно такова кафе. Благодарение на това никарагуанската Арабика придобива гладка медена текстура и сладки зърнени нотки.
4


Buenos Aires Lungo
Buenos Aires Lungo смесва нежно печена колумбийска арабика с угандийска робуста, за да достави нотки сладки пуканки. Млечният характер на това кафе е почит към любовта на града към кадифените дълги кафета.


Ethiopia
Най-доброто от Арабиката на Етиопия – неустоими, съблазняващи аромати. Кафето носи аромат на портокалов цвят, но пищните му конфитюрени нотки се дължат на изсушената на слънце Арабика в капсулата Ethiopia със сухо обработена Арабика от серията Master Origin. Непрекъснатото обръщане на кафеените плодове, за да могат да се изсушат равномерно, изисква старателни грижи. А фермерите в Етиопия са използвали този метод по-дълго от когото и да било.
Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/nespresso.bg/public_html/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/product_list_tabs_with_filters.php on line 220
Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/nespresso.bg/public_html/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/product_list_tabs_with_filters.php on line 221
5


Shanghai Lungo
World Explorations Shanghai Lungo е кадифена плодова комбинация от арабики от четири различни произхода, които представят разнообразния вкус на съвременен град като Шанхай.


Nicaragua La Cumplida Refinada
Nespresso представя Master Origin Nicaragua La Cumplida Refinada, кафе от Никарагуа, включващо техника на ферментация, като част от легендарната гама Master Origins.


Nicaragua
Ако методът на обработка „Black Honey“ беше лесен начин за получаване на нектарно кафе, всеки щеше да се захваща с него. Смелчаците, които дръзват, обаче са много малко. Процесът се използва рядко, защото изисква прецизно наблюдение. Nicaragua с „Black-Honey“ Арабика от серията Master Origin съдържа именно такова кафе. Благодарение на това никарагуанската Арабика придобива гладка медена текстура и сладки зърнени нотки.
Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/nespresso.bg/public_html/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/product_list_tabs_with_filters.php on line 220
Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/nespresso.bg/public_html/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/product_list_tabs_with_filters.php on line 221
6


Paris
Много може да се говори за красотата на традиционните парижки кафенета, но е факт, всички са категорични, че Градът на светлините има уникална неподражаема култура на пиене на кафе. World Explorations Paris Espresso е онова ароматно кафе, което пиете в класическо парижко кафене, адаптирано към съвременните вкусове. Традиционно тъмно изпечена, за да омекоти суровите нотки на плътната робуста, тази смес е с по-деликатни меки нотки. Този бленд обединява леко изпечена арабика с нотка на висококачествена робуста, за да ви достави комплексно кафе изживяване, плътно с деликатен горчив вкус и фина цитрусова киселинност, подсладени от меки бисквитени малцови нотки.
Специално създаден за еспресо или лунго, World Explorations Paris е вкус за всеки редовен клиент на кафене. Ако тази чаша седеше срещу вас на масата, щеше да е съвършения събеседник — всичко в това World Explorations кафе е свързано с атмосферата, която създава. Завършете изживяването, като се насладите на кафето си с резен тартин или добавете топло мляко и потопете в него прясно изпечен кроасан.
Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/nespresso.bg/public_html/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/product_list_tabs_with_filters.php on line 220
Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/nespresso.bg/public_html/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/product_list_tabs_with_filters.php on line 221
8




Indonesia
Кафето Indonesia с „wet-hulled“ Арабика от серията Master Origin е истинска надпревара с дъждовете. Заради влажния климат фермерите в Суматра използват мокър метод на белене на зърната. При него пергаментовата обвивка се премахва, докато кафето е меко и влажно, защото обелените зърна се сушат по-бързо. Този метод е местен феномен, благодарение на който се получава класическият индонезийски вкус – кадифен и плътен, с буен аромат и нотки на изсушен тютюн.
9


Miami
Разходете се по улиците на Маями и ще се разминете с десетки вентанитас. Тези "малки прозорчета" са илюминатори към Куба; миниатюрни кафенета, в които се предлагат малки хапки и кафе - късото Cafecito или по-дългото Colado за споделяне. Градът е смесица от традиции и еспресото на World Explorations Miami е бленд от кафета Арабика и Робуста. Карибската Арабика се присъединява към латиноамериканските кафета, запечатвайки автентичността на тази архетипна чаша в кубински стил.
Късото, тъмно разделно изпичане и финото смилане помагат да се почувства кубинското кафене на всеки Вентанита. Винаги подсладено с поръска от кафява захар, това кафе е толкова живо, колкото и контекстът, в който се консумира. Докато американците си носят дългото кафе със себе си, Маями отразява силното си латиноамериканско влияние: кафето е късо и споделено. Интензивно, с гъст каймак, силно изпеченото кафе изисква кафява захар, за да смекчи горчивите нотки. Насладете се на кафето си с кафява захар и хора, защото в Маями кафето е начин да бъдете заедно.
Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/nespresso.bg/public_html/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/product_list_tabs_with_filters.php on line 220
Notice: Trying to get property of non-object in /srv/local/www/nespresso.bg/public_html/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/product_list_tabs_with_filters.php on line 221
8


Istanbul
Плътният, кадифен характер на World Explorations Istanbul Espresso е модерен почит към древния традиционен турски метод за приготвяне на кафе – в прекрасно месингово или медно джезве с дълга дръжка. Вкусът на тази най-стара традиция за приготвяне на кафе се чества от етиопските зърна арабика на сместа – кафе, старо като времето. Индийската Робуста разказва историята за това как кафето за първи път избягало и излязло от Африка. Тези кафета се обединяват, за да създадат удивително сложен профил – както на горчивина, така и на киселинност, див плодов вкус и печени нотки.
Кафе, толкова еклектично и същевременно хармонично като суматохата на дейностите в най-ранните кафенета в света, открити в този космополитен град на отминалата Османска империя. Толкова динамичен, колкото и историята за кафето на този кръстопът на древните търговски пътища преди векове.
Тази красиво наситена чаша кафе има нужда от само едно – съчетаването й с плътно сладкия вкус на локум.
9


Rio de Janeiro
Когато сте най-големият световен производител на кафе, вие се гордеете с продукта си. World Explorations Rio de Janeiro Espresso е творческата интерпретация на нашите експерти на бразилското cafezinho, смес от изцяло бразилска арабика, почитаща наследството на страната.
Вкусовете на кафето варират в тази обширна страна и сложността на нашата смес отразява това. Събрахме кафе от района Серадо, щата Еспирито Санто и известния натурален сорт Бурбон от Минас Жерайс. Поклон към някои от най-добрите региони на отглеждане в Бразилия, емблематичен метод на обработка и добре известно разнообразие.
В тази чаша кафе орех, сандалово дърво и билкови нотки на розмарин и мащерка улавят страстта и духа, които се крият зад двете кафета, cafezinho и carioca в Рио де Жанейро.
Тъмното печене на това еспресо и неговият наситен, горчив, изпечен характер приканват щедро добавяне на захар или дори изтеглянето към по-дълга, по-гладка чаша (à la carioca) със същия обем гореща вода като кафето.
13


Ispirazione Napoli
Ispirazione Palermo Kazaar - Палермо ни вдъхнови за бавен и тъмен стил на изпичане, в съчетание с високо съдържание на Робуста - отличителните белези на този южен град. Под влияние на африканските и арабските традиции, мултикултурният Палермо ни накара да мечтаем.
Балансирано


Nicaragua
Ако методът на обработка „Black Honey“ беше лесен начин за получаване на нектарно кафе, всеки щеше да се захваща с него. Смелчаците, които дръзват, обаче са много малко. Процесът се използва рядко, защото изисква прецизно наблюдение. Nicaragua с „Black-Honey“ Арабика от серията Master Origin съдържа именно такова кафе. Благодарение на това никарагуанската Арабика придобива гладка медена текстура и сладки зърнени нотки.


Paris
Много може да се говори за красотата на традиционните парижки кафенета, но е факт, всички са категорични, че Градът на светлините има уникална неподражаема култура на пиене на кафе. World Explorations Paris Espresso е онова ароматно кафе, което пиете в класическо парижко кафене, адаптирано към съвременните вкусове. Традиционно тъмно изпечена, за да омекоти суровите нотки на плътната робуста, тази смес е с по-деликатни меки нотки. Този бленд обединява леко изпечена арабика с нотка на висококачествена робуста, за да ви достави комплексно кафе изживяване, плътно с деликатен горчив вкус и фина цитрусова киселинност, подсладени от меки бисквитени малцови нотки.
Специално създаден за еспресо или лунго, World Explorations Paris е вкус за всеки редовен клиент на кафене. Ако тази чаша седеше срещу вас на масата, щеше да е съвършения събеседник — всичко в това World Explorations кафе е свързано с атмосферата, която създава. Завършете изживяването, като се насладите на кафето си с резен тартин или добавете топло мляко и потопете в него прясно изпечен кроасан.
Билкови и пикантни


Rio de Janeiro
Когато сте най-големият световен производител на кафе, вие се гордеете с продукта си. World Explorations Rio de Janeiro Espresso е творческата интерпретация на нашите експерти на бразилското cafezinho, смес от изцяло бразилска арабика, почитаща наследството на страната.
Вкусовете на кафето варират в тази обширна страна и сложността на нашата смес отразява това. Събрахме кафе от района Серадо, щата Еспирито Санто и известния натурален сорт Бурбон от Минас Жерайс. Поклон към някои от най-добрите региони на отглеждане в Бразилия, емблематичен метод на обработка и добре известно разнообразие.
В тази чаша кафе орех, сандалово дърво и билкови нотки на розмарин и мащерка улавят страстта и духа, които се крият зад двете кафета, cafezinho и carioca в Рио де Жанейро.
Тъмното печене на това еспресо и неговият наситен, горчив, изпечен характер приканват щедро добавяне на захар или дори изтеглянето към по-дълга, по-гладка чаша (à la carioca) със същия обем гореща вода като кафето.
Наситено


Ispirazione Napoli
Ispirazione Palermo Kazaar - Палермо ни вдъхнови за бавен и тъмен стил на изпичане, в съчетание с високо съдържание на Робуста - отличителните белези на този южен град. Под влияние на африканските и арабските традиции, мултикултурният Палермо ни накара да мечтаем.


Indonesia
Кафето Indonesia с „wet-hulled“ Арабика от серията Master Origin е истинска надпревара с дъждовете. Заради влажния климат фермерите в Суматра използват мокър метод на белене на зърната. При него пергаментовата обвивка се премахва, докато кафето е меко и влажно, защото обелените зърна се сушат по-бързо. Този метод е местен феномен, благодарение на който се получава класическият индонезийски вкус – кадифен и плътен, с буен аромат и нотки на изсушен тютюн.


Miami
Разходете се по улиците на Маями и ще се разминете с десетки вентанитас. Тези "малки прозорчета" са илюминатори към Куба; миниатюрни кафенета, в които се предлагат малки хапки и кафе - късото Cafecito или по-дългото Colado за споделяне. Градът е смесица от традиции и еспресото на World Explorations Miami е бленд от кафета Арабика и Робуста. Карибската Арабика се присъединява към латиноамериканските кафета, запечатвайки автентичността на тази архетипна чаша в кубински стил.
Късото, тъмно разделно изпичане и финото смилане помагат да се почувства кубинското кафене на всеки Вентанита. Винаги подсладено с поръска от кафява захар, това кафе е толкова живо, колкото и контекстът, в който се консумира. Докато американците си носят дългото кафе със себе си, Маями отразява силното си латиноамериканско влияние: кафето е късо и споделено. Интензивно, с гъст каймак, силно изпеченото кафе изисква кафява захар, за да смекчи горчивите нотки. Насладете се на кафето си с кафява захар и хора, защото в Маями кафето е начин да бъдете заедно.
Плодово


Nicaragua La Cumplida Refinada
Nespresso представя Master Origin Nicaragua La Cumplida Refinada, кафе от Никарагуа, включващо техника на ферментация, като част от легендарната гама Master Origins.


Ethiopia
Най-доброто от Арабиката на Етиопия – неустоими, съблазняващи аромати. Кафето носи аромат на портокалов цвят, но пищните му конфитюрени нотки се дължат на изсушената на слънце Арабика в капсулата Ethiopia със сухо обработена Арабика от серията Master Origin. Непрекъснатото обръщане на кафеените плодове, за да могат да се изсушат равномерно, изисква старателни грижи. А фермерите в Етиопия са използвали този метод по-дълго от когото и да било.


Istanbul
Плътният, кадифен характер на World Explorations Istanbul Espresso е модерен почит към древния традиционен турски метод за приготвяне на кафе – в прекрасно месингово или медно джезве с дълга дръжка. Вкусът на тази най-стара традиция за приготвяне на кафе се чества от етиопските зърна арабика на сместа – кафе, старо като времето. Индийската Робуста разказва историята за това как кафето за първи път избягало и излязло от Африка. Тези кафета се обединяват, за да създадат удивително сложен профил – както на горчивина, така и на киселинност, див плодов вкус и печени нотки.
Кафе, толкова еклектично и същевременно хармонично като суматохата на дейностите в най-ранните кафенета в света, открити в този космополитен град на отминалата Османска империя. Толкова динамичен, колкото и историята за кафето на този кръстопът на древните търговски пътища преди векове.
Тази красиво наситена чаша кафе има нужда от само едно – съчетаването й с плътно сладкия вкус на локум.
Плодово и Деликатнo


Shanghai Lungo
World Explorations Shanghai Lungo е кадифена плодова комбинация от арабики от четири различни произхода, които представят разнообразния вкус на съвременен град като Шанхай.
Сладко и Зърнено


Buenos Aires Lungo
Buenos Aires Lungo смесва нежно печена колумбийска арабика с угандийска робуста, за да достави нотки сладки пуканки. Млечният характер на това кафе е почит към любовта на града към кадифените дълги кафета.
Цветно и Диво


Насладете се на вкусовете кафе Nespresso
Nespresso селектира само перфектно узрели цели зърна от изключително фините кафе култури в света, известни като „гурме кафе“, за да ви предложи едни от най-изтънчените аромати.
Ispirazione Italiana
Вдъхновени от богатството на италианските традиции за изпичане на кафе.
Тази богатата колекция от наситени блендове с интензивни смеси от различни произход осигуряват мощно и силно кафе изживяване. Насладете се на чаша 25ml Ristretto или 40ml Espresso.
Barista Creations
Създадена, за да приготвяте неустоими кафе рецепти.
Вдъхновени от креативността и опита на най-добрите баристи в света, тези кафета са създадени, за внесат атмосферата на кафене и пълното разнообразие от рецепти за кафе у дома.
World Explorations
Oпитайте различните начини, по които кафето се пие по света.
World Explorations е покана да се докоснете до различните начини, по които се цени кафето по света, и да се потопите в уникалните традиционни и нови култури, свързани с него, чрез чашата си Nespresso.
Espresso
Традиционно най-доброто.
Изпробвайте тези кадифени блендове, които обхващат от деликатни и балансирани до наситени и интензивни вкусове, всичко това в чаша еспресо.

За всяко от кафетата си Nespresso избира само от най-добрите зърна на света.
Специалист по качеството в Nespresso, Green Coffee
Стремежът ни към съвършенство проличава наистина в ненадминатото качество на кафетата ни.
Не оставяме нищо на случайността. Всяка стъпка от процеса за създаване на стойност в Nespresso се извършва под изключителен контрол на качеството – от снабдяването с кафета от най-високо качество по устойчив начин от най-прочутите в света местности за отглеждане на кафе до разпространяването му сред потребителите по всички краища на света.
Предлагаме разнообразие от изключителни блендове и чисто „single origin“ кафе, разработени така, че да отговорят на всичките ви вкусови предпочитания.
Размер на чашата
Всяко от кафетата Nespresso е разработено за конкретен размер чаша, който да допринесе за оптималните му текстура и вкус.
Прекомерна екстракция: размерът на чашата е от ключово значение – съотношението между твърде голямо количество вода и твърде малко кафе води до липса на баланс във вкуса.
Ristretto
25 ml
Espresso
40 ml
Lungo
110 ml
Americano
150 ml

В нашата програма за устойчивост в качеството ААА редом с фермерите се учим как да усъвършенстваме производството на техните стопанства. В крайна сметка фермерите са тези, които най-добре познават кафеените си дървета.
Хуан Диего, AAA мениджър за Nespresso в Коста Рика
Интензитет на кафето
Интензитетът се дължи на няколко неща:
Текстура
Плътността или тежестта на кафето в устата. Кафето с по-тежка текстура е плътно и гъсто, докато по-леките кафета са воднисти и редки на вкус.
Горчивина
Представете си черен шоколад, какао за печене, аспирин, цикория. Кафето е горчиво.
Изпеченост
Усещането за вкуса на изпеченото кафе, независимо от степента на изпичане.
Ние в Nespresso определяме интензитета като комбинация от изпечеността, текстурата и горчивината, а не според съдържанието на кофеин в него.
Ароматни нотки
Ароматният профил, или характера на кафето Nespresso, се определя от преобладаващите ароматни нотки, независимо от интензитета на самото кафе.
Ароматните нотки принадлежат към три основни семейства:
Плодово
Плодово-винено, Цветно, Цитрусово
Балансирано
Бисквитено, Зърнено, Изпечено, Медено
Наситено
Пикантно, Малцово, Дървесно, Какаово, Силно изпечено
Процесът на декофеинизация на Nespresso
Стремежът ни към съвършенство си личи истински в ненадминатото качество на кафетата ни.
Експертният опит на Nespresso в създаването на блендове и изпичането прави възможно пресъздаването на ароматите и характеристиките на любимото ви кафе Nespresso, но в безкофеинов вариант.
Nespresso избира методи на декофеинизация, при които се използват единствено естествени съставки и които се прилагат с уважение към околната среда и към естествената природа на кафеените зърна.