Уважаеми клиенти,за всички поръчки платени с карта до 31 декември 2023, получавате безплатна доставка.

Inissia

Със своите малки габарити, Inissia съчетава елегантност и новаторство и е създадена с идеята за максимална ефективност и гарантирано Nespresso качество.

Inissia
Inissia Ruby Red
Inissia Ruby Red
249,00 лв.
Размер
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK

Запознайте се с основните ползи на серията Inissia

Inissia е с изключително интелигентен дизайн, който да направи живота ви по-лесен. Помислили сме за всичко: от настройки за две чаши до автоматично изключване след 9 минути. Нужни са само едно докосване и 25 секунди, за да достигне водата желаната температура за приготвяне на 25 кафета Nespresso, без да се налага да пълните отново резервоара с капацитет 0,7 л. Компактна, лека и с ергономична дръжка, Inissia е подходяща за всеки интериорен дизайн.


2 програмируеми бутона с автоматично прекъсване на приготвянето на кафе

Компактна и лека

Бързо нагряване за 25 секунди

Автоматично изключване след 9 минути
Често задавани въпроси
Как мога да върна фабричните настройки на тази машина или да я препрограмирам?
Уверете се, че машината е ИЗКЛЮЧЕНА и че плъзгачът е затворен.
Натиснете бутона за приготвяне на напитки и задръжте 6 секунди – и двата бутона ще започнат да мигат, за да потвърдят, че сте в режим на настройки.
Натиснете бутона „Lungo“ и след това бутона за приготвяне на напитки.
Бутонът „Lungo“ ще премигне, за да потвърди, че сте влезли в този режим.
Завъртете бутона за температура на най-високата степен и натиснете бутона за приготвяне на напитки за последно потвърждение
Всички светлини ще започнат да мигат в потвърждение..
Бутони за кафе лунго, еспресо, ристрето, американско, гореща вода, съответно 110 мл, 40 мл, 25 мл, 150 мл и 200 мл; режим на автоматично ИЗКЛЮЧВАНЕ след 9 минути; твърдостта на водата по подразбиране е зададена на твърда (съответства на 1000 чаши еспресо)
Какви грижи да полагам за машината?
  1.  Отстранявайте котления камък от машината поне веднъж годишно, ако използвате мека вода.
    Забележка: ако използвате твърда вода, отстранявайте котления камък два пъти годишно. (Ако не знаете какъв тип вода ползвате, проверете резервоара за вода – твърдата вода оставя бели следи) 
  2. Изваждайте капсулите след всяка употреба
  3. Редовно сменяйте водата в резервоара с прясна питейна вода
  4. Редовно изпразвайте и почиствайте контейнера за капсули и тавата за оттичане
  5. Ако имате интегрирана система за мляко, активирайте процедурата за почистване след всяка употреба
  6. Преди да приготвите първото си кафе, прекарайте през машината само вода без капсула, като натиснете някой от бутоните за кафе.
    Когато направите това, ще затоплите предварително чашата за кафе и в същото време ще изплакнете системата, за да си гарантирате още по-приятно преживяване с любимата напитка.
Капсулите ми не се пробиват/машината може да има въздушен балон

Най-вероятно машината ви има въздушен балон. Въздушните балончета могат да блокират притока на вода през отвора. Обикновено се получават, ако пуснете машината без вода в резервоара или след по-дълъг период, в който не сте я използвали.
Ако имате машина Essenza или Le Cube повдигнете лоста за кафе и го избутайте далеч от себе си. След това може да натиснете който и да е от бутоните с чашите, докато водата започне да тече през отвора.

Бъдете търпеливи, защото може да се наложи да направите това няколко пъти

Ако имате машина Citiz, Pixie, U, Maestria или Lattissima, напълнете резервоара за вода, извадете от гнездото капсулата, ако има такава, затворете лоста за кафето и натиснете бутона за голяма чаша. Водата трябва да започне да тече през отвора.

Притежателите на машини с тръби за пара (C190, D150, D250, D290, D300, Romeo) трябва да активират функцията за пара/гореща вода.

 
Какво означава 19 бара?

Всички машини Nespresso са оборудвани с помпа под налягане 19 бара, която осигурява нужната мощност за пробиване на фолиото на капсулата и извличане на над 900-те различни аромата на кафето.

Формата на капсулата на Nespresso е специално създадена, за да се гарантира, че водата под налягане ще преминава равномерно през смляното кафе по време на приготвяне. Температурата и времето за протичане на водата през капсулата също са зададени така, че да подпомогнат разгръщането на всяка ароматна нотка.

През машината ми тече малко или изобщо не тече кафе?
Ако не тече кафе, моля, проверете дали:
1. Основният захранващ кабел не е захванат между резервоара за вода и машината
2. В резервоара има достатъчно вода и дали е монтиран правилно
3. Машината е включена (светлинните индикатори светят)
4. Ако тече малко кафе, това означава, че вероятно трябва да отстраните котления камък от машината.
Какво означават мигащите (или изгаснали) светлинни индикатори на моята машина Inissia?
1. Ако има необичайно мигащи светлини, проверете дали машината не е в режим на отстраняване на котлен камък (бързо и равномерно премигване). Когато машината е ВКЛЮЧЕНА, опитайте се да излезете от режим на отстраняване на котлен камък, като натиснете и двата бутона за около 3 секунди. Светлинните индикатори на машината трябва да спрат да мигат.
2. Ако светлинните индикатори са изгасени, това означава, че машината ще се ИЗКЛЮЧИ сама автоматично след 9 минути (фабрични настройки). Това време може да се промени на 30 минути.

Процедура:
ИЗКЛЮЧЕТЕ машината.
Натиснете бутона „Espresso“ и го задръжте 3 секунди
Бутонът „Espresso“ ще премигне, за да покаже текущата настройка (веднъж за 9 минути, два пъти за 30 минути)Натиснете бутона „Espresso“: веднъж за 9 минути или два пъти за 30 минути
За да излезете, натиснете бутона „Lungo“ за 3 секунди

Изберете вашата Inissia

Sačuvano u omiljne
Inissia C40-EURENE4-S
249,00 лв.
Размер
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
OK
Защо Nespresso?

Приготвянето на чаша кафе е много повече от кафе-пауза. Това е вашият малък ритуал. Превърнете го в неповторимо преживяване.

Изберете Nespresso, заложете на най-доброто: грижливо подбрани специални сортове кафе, кафе машини, съчетаващи елегантен дизайн и удобни за ползване модерни технологии, прецизни аксесоари, изкусителни сладкиши и услуги, предугаждащи всяко желание. Какво друго?

Научете повече за Nespresso

 


Доставка в следващите два дни
Поръчките на кафе до България се изпълняват за два работни дни.

Съдействие за вашата машина
Нуждаете ли се от помощ за вашата машина? Нашите експерти са на ваше разположение.

Сигурни разплащателни транзакции SSL шифроване означава, че поверителната информация винаги се предава по защитен начин.