Правна информация
07.09.2021.

30% отстъпка за аксесоари при покупка на 100 или повече капсули

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА:

- Организатор на промоцията е ЕСЕФ1 КОФИ ЕООД с ЕИК 205701199

- Промоцията стартира на 08.09.2021 и е валидна до 8.10.2021 включително.

- Отстъпката може да получите по следните начини:

·Чрез Център за обслужване на клиенти на 0800 90091 (безплатна линия) всеки работен ден от 9ч до 17ч.

·На www.nespresso.bg от 08.09.2021 от 00:001ч до 08.10.2021 до 23:59ч.

·В бутици Nespresso в Парадайс Център и Сердика Център.

- Отстъпката важи за покупка на всички аксесоари, с изключение на Aeroccino, сладкиши и шоколади, сирoпи Monin, комплект за отстраняване на котлен камък. 

- Отстъпката може да бъде приложена за максимум 3 продукта на клиент, независимо от канала за продажба.

- За да може клиентът да използва посочената отстъпка, той трябва да бъде регистриран в клиентската база на Nespresso или да се регистрира в същата при извършване на покупката.

-Настоящата промоция не може да се комбинира с други текущи промоции и отстъпки на Nespresso. Отстъпката не се изплаща в брой.

Оставете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Киселинността е един от основните вкусове, които рецепторите на езика усещат. Тръпчивият вкус по краищата на езика наподобява този на лимоновия сок. Кис...
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Цитрусува нотка, обичайно лимон или бергамот.
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
В италианските барове така наричат специалистите в правенето на еспресо, които отговарят и за всички кафеени напитки: капучино, лате, макиато и др.
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Обичайно се усеща със задната част на езика. Цикорията или черният шоколад и какаото допринасят за едни от най-характерните горчиви вкусове. Горчивината е кл...
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Смес от няколко сорта премиум кафе, подбрани според вкусовите си профили така, че да създадат определени и балансирани вкусови качества.