БУТИК NESPRESSO ОТНОВО ОТВОРИ ВРАТИ! Нашите кафе специалисти ще ви приветстват с радост. Научете повече тук.

 

 

 

Произходът

В съвършеното кафе няма нищо случайно. Това ще рече, че безкомпромисно разширяваме границите си с всяка стъпка по веригата за създаване на стойност – от дървото до чашата, целеустремени да създаваме кафето Nespresso така, че да ви доставя удоволствие.

Откъде идват кафетата Nespresso?

Brazil Brazil
Brazil
Columbia Columbia
Columbia
ETIOPIJA ETIOPIJA
ETIOPIJA
Indonezija Indonezija
Indonezija
Kostarika Kostarika
Kostarika
Kenija Kenija
Kenija
Gvatemala Gvatemala
Gvatemala
Indija Indija
Indija
Meksiko Meksiko
Meksiko
Nikaragua Nikaragua
Nikaragua
Fortissio Lungo
Fortissio Lungo
Повече >>
Vivalto Lungo
Vivalto Lungo
Повече >>
Envivo Lungo
Envivo Lungo
Повече >>
VIVALTO LUNGO DECAFFEINATO
VIVALTO LUNGO DECAFFEINATO
Повече >>
VOLLUTO DECAFFEINATO
VOLLUTO DECAFFEINATO
Повече >>
Cosi
Cosi
Повече >>
Linizio Lungo
Linizio Lungo
Повече >>
Capriccio
Capriccio
Повече >>
Volluto
Volluto
Повече >>
Colombia
Colombia
Повече >>
Ethiopia
Ethiopia
Повече >>
 Nicaragua
Nicaragua
Повече >>
India
India
Повече >>
Indonesia
Indonesia
Повече >>
Произходът на кафетата Nespresso
Само най-добрите условия и най-подходящата среда могат да допринесат за съвършената чаша кафе. 

Пътешествайте с нас до тропиците на Козирога и Рака, където растат наситеночервените плодове на екзотичното дърво Coffea Rubiaceae и извличат характерните си качествата от своя тероар – средата, в която виреят.


 

 

Произход и видове

Вкусът на кафетата Nespresso зависи от бленда и тероара им.

 



Бленд

Различни сортове Арабика и Робуста.


Тероар
Надморска височина, състав на почвата и температура на въздуха

 

Testimonial

В нашата програма за устойчивост в качеството ААА редом с фермерите се учим как да усъвършенстваме фермите им. В крайна сметка фермерите са тези, които най-добре познават кафеените си дървета.

ХУАН ДИЕГО, AAA мениджър за Nespresso в Коста Рика

Една позитивна чаша кафе

Вярваме, че всяка чаша кафе Nespresso има потенциала не само да достави на потребителите ни миг на наслада, но и да възобнови, възстанови и възроди различни природни и човешки ресурси. В основата на програмата ни Positive Cup са заложени решения за непрекъснати подобрения и иновативна устойчивост, които да създават положително въздействие по веригата за създаване на стойност – от фермерите до потребителите на Nespresso. Това е ангажиментът за устойчивост, който сме поели към членовете на нашия клуб.

Нашите амбиции и цели за 2020 г.:

  • 100 % от кафетата ни да се добиват по устойчив начин
  • 100 % от алуминия да се преработва отговорно
  • 100 % от дейностите ни да са въглеродно ефективни
 
string(0) ""
string(0) ""