ICED PISTACHIO VANILLA OAT LATTE VERTUO
СЪСТАВКИ:
- Фъстъчена паста – 5 г
- 6 кубчета лед, направени с форма за лед на Nespresso (по 30 г всяко)
- Бариста овесено мляко – 180 мл
- Шамфъстъци – 5 г
- Захарни бонбони маршмелоу – 10 г
- VL Pistachio Vanilla Over Ice Double Espresso – 80 мл
Приготвяне:
- В голяма чаша Barista Recipe добавете фъстъчената паста на дъното и по стените на чашата.
- Добавете 6 кубчета лед (по 30 г) и налейте 80 мл Бариста овесено мляко.
- В уреда Aeroccino налейте 100 мл Бариста овесено мляко, затворете капака и натиснете бутона за студена пяна.
- Когато пяната е готова, изсипете я в чашата върху леда, оставяйки малко място до ръба.
- Добавете 80 мл кафе Pistachio Vanilla Over Ice.
- Отгоре поставете малки маршмелоу бонбони, по желание ги карамелизирайте с горелка и поръсете със смлени шамфъстъци.
Съвет: Можете да използвате и 2 по-големи маршмелоу бонбона на клечка.