ICED PISTACHIO VANILLA OAT LATTE VERTUO

 

ICED PISTACHIO VANILLA OAT LATTE VERTUO

 

 

         СЪСТАВКИ:
 

  • Фъстъчена паста – 5 г
  • 6 кубчета лед, направени с форма за лед на Nespresso (по 30 г всяко)
  • Бариста овесено мляко – 180 мл
  • Шамфъстъци – 5 г
  • Захарни бонбони маршмелоу – 10 г
  • VL Pistachio Vanilla Over Ice Double Espresso – 80 мл

      Приготвяне:
 

  • В голяма чаша Barista Recipe добавете фъстъчената паста на дъното и по стените на чашата.
  • Добавете 6 кубчета лед (по 30 г) и налейте 80 мл Бариста овесено мляко.
  • В уреда Aeroccino налейте 100 мл Бариста овесено мляко, затворете капака и натиснете бутона за студена пяна.
  • Когато пяната е готова, изсипете я в чашата върху леда, оставяйки малко място до ръба.
  • Добавете 80 мл кафе Pistachio Vanilla Over Ice.
  • Отгоре поставете малки маршмелоу бонбони, по желание ги карамелизирайте с горелка и поръсете със смлени шамфъстъци.

     Съвет: Можете да използвате и 2 по-големи маршмелоу бонбона на клечка.

Подобни статии

29.
May.
2025.
Рецепти
3 минути за приготвяне Препоръчани кафе капсули: Pistachio Vanilla Flavour Over Ice OL
31.
Mar.
2025.
Рецепти
5 минути за приготвяне Препоръчани кафе капсули: Ispirazione Roma, Ispirazione Firenze Arpeggio, Ispirazione Palermo Kazaar, Ispirazione Ristretto Itali...
31.
Mar.
2025.
Рецепти
2 минути за приготвяне Препоръчани кафе капсули: Arpeggio, Livanto, Vertuo Scuro, Vertuo Chiaro