ICED PISTACHIO VANILLA OAT LATTE ORIGINAL
СЪСТАВКИ:
- Фъстъчена паста – 5 г
- 5 кубчета лед от формата на Nespresso
- Бариста овесено мляко – 150 мл
- Шамфъстъци – 5 г
- Захарни бонбони маршмелоу – 10 г
- OL Pistachio Vanilla Over Ice Espresso – 40 мл
Приготвяне:
- В малка чаша Barista Recipe добавете фъстъчената паста.
- Добавете 5 кубчета лед и налейте 50 мл Бариста овесено мляко.
- В Aeroccino налейте 100 мл мляко, затворете капака и натиснете бутона за студена пяна.
- Когато пяната е готова, изсипете я върху леда, оставяйки място до горния ръб.
- Добавете 40 мл кафе OL Pistachio Vanilla Over Ice.
- Отгоре сложете маршмелоу бонбони, по желание ги карамелизирайте и поръсете със смлени шамфъстъци.
Съвет: Като алтернатива, използвайте 2 по-големи маршмелоу бонбона на клечка.