Бутици Nespresso в Парадайз Център и Сердика Център продължават да работят и остават отворени за посетители.

Речник на термините
03.09.2018.

Контрол

Ние от Nespresso даваме всичко от себе си да произвеждаме кафето с най-високо качество. Тестовете за контрол на качеството са многобройни и се провеждат на повече от шест ключови нива – от момента, в който подбираме зеленото кафе в страната, в която се отглежда, до момента, в който капсулите Nespresso напускат фабриката/производствената база. Кафето преминава през вкусови, физични и химични тестове за контрол на качеството на всеки един етап от производствения процес, който включва изпиване, смилане и запечатване в капсули. Не оставяме нищо на случайността.

Оставете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Киселинността е един от основните вкусове, които рецепторите на езика усещат. Тръпчивият вкус по краищата на езика наподобява този на лимоновия сок. Кис...
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Цитрусува нотка, обичайно лимон или бергамот.
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
В италианските барове така наричат специалистите в правенето на еспресо, които отговарят и за всички кафеени напитки: капучино, лате, макиато и др.
string(0) ""
string(0) ""