Ние от Nespresso даваме всичко от себе си да произвеждаме кафето с най-високо качество. Тестовете за контрол на качеството са многобройни и се провеждат на повече от шест ключови нива – от момента, в който подбираме зеленото кафе в страната, в която се отглежда, до момента, в който капсулите Nespresso напускат фабриката/производствената база. Кафето преминава през вкусови, физични и химични тестове за контрол на качеството на всеки един етап от производствения процес, който включва изпиване, смилане и запечатване в капсули. Не оставяме нищо на случайността.
Trenutno nema komentara
Подобни статии
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Киселинността е един от основните вкусове, които рецепторите на езика усещат. Тръпчивият вкус по краищата на езика наподобява този на лимоновия сок. Кис...
Povezani članci
Бюлетин
Prijavite se na Nespresso newsletter i primajte novosti o novim proizvodima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i sličnim informacijama. Molimo Vas da pregledate i potvrdite načine na koje biste želeli da primate novosti: