Безплатна доставка при поръчка на 50 или повече капсули.

Речник на термините
03.09.2018.

Сух метод

При този метод пулпата и обвивката на черешата се изсушават, докато зърното изсъхне и лесно може да бъде обелено или олющено. Зеленото кафе, което се произвежда по този начин, се нарича „естествено“, „натурално“ или „немито“.

Оставете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

31.
Mar.
2021.
Правна информация
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Киселинността е един от основните вкусове, които рецепторите на езика усещат. Тръпчивият вкус по краищата на езика наподобява този на лимоновия сок. Кис...
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Цитрусува нотка, обичайно лимон или бергамот.
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
В италианските барове така наричат специалистите в правенето на еспресо, които отговарят и за всички кафеени напитки: капучино, лате, макиато и др.
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Обичайно се усеща със задната част на езика. Цикорията или черният шоколад и какаото допринасят за едни от най-характерните горчиви вкусове. Горчивината е кл...
string(0) ""
string(0) ""