Уважаеми клиенти, поради усложнената епидемиологична обстановка, довела до увеличаване обема на пратки, куриерската услуга е претоварена и сроковете за доставка може да са по-дълги от очакваното.

Бутици Nespresso в Парадайз Център и Сердика Център продължават да работят и остават отворени за посетители.

Речник на термините
03.09.2018.

Сух метод

При този метод пулпата и обвивката на черешата се изсушават, докато зърното изсъхне и лесно може да бъде обелено или олющено. Зеленото кафе, което се произвежда по този начин, се нарича „естествено“, „натурално“ или „немито“.

Оставете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Киселинността е един от основните вкусове, които рецепторите на езика усещат. Тръпчивият вкус по краищата на езика наподобява този на лимоновия сок. Кис...
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Цитрусува нотка, обичайно лимон или бергамот.
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
В италианските барове така наричат специалистите в правенето на еспресо, които отговарят и за всички кафеени напитки: капучино, лате, макиато и др.
string(0) ""
string(0) ""