Безплатна доставка при поръчка на 80 или повече капсули.

Речник на термините
03.09.2018.

Ухание

Дори и още да не сте доближили еспресото до устните си, пак можете да усетите ароматите, които се надигат от чашата. Обикновено най-напред се отделят най-деликатните и ароматни нотки – цветни при Vivalto, лимонови при Cosi, червени плодове при Decaffeinato. Когато разбъркате кафето с лъжица, се отделят и по-тежките и изпечени нотки – зърнена нотка при Capriccio, дървесни нотки при Roma и какаови нотки при Arpeggio.

Оставете коментар

Trenutno nema komentara

Подобни статии

04.
Feb.
2021.
Правна информация
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Често задавани въпроси
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Киселинността е един от основните вкусове, които рецепторите на езика усещат. Тръпчивият вкус по краищата на езика наподобява този на лимоновия сок. Кис...
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Цитрусува нотка, обичайно лимон или бергамот.
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
В италианските барове така наричат специалистите в правенето на еспресо, които отговарят и за всички кафеени напитки: капучино, лате, макиато и др.
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Обичайно се усеща със задната част на езика. Цикорията или черният шоколад и какаото допринасят за едни от най-характерните горчиви вкусове. Горчивината е кл...