При мокрия метод на обработка на кафето плодовете първо се измиват и отделят. След това, преди да бъдат измити и изсушени, зърната се почистват от пулпата и от слизестата обвивка. Зеленото кафе, което се произвежда по този начин, се нарича „измито“.
- Кафе капсули и машини за еспресо
- Речник на термините
- Мокър метод
Trenutno nema komentara
Подобни статии
03.
Sep.
2018.
Речник на термините
Киселинността е един от основните вкусове, които рецепторите на езика усещат. Тръпчивият вкус по краищата на езика наподобява този на лимоновия сок. Кис...
Povezani članci
Бюлетин
Prijavite se na Nespresso newsletter i primajte novosti o novim proizvodima, uslugama, ekskluzivnim ponudama i sličnim informacijama. Molimo Vas da pregledate i potvrdite načine na koje biste želeli da primate novosti: